Flyttstädning i Bromma

Under snart 30 år har vi på Milka Städ & Flytt AB utfört flyttstädning både åt företag och privatpersoner i Bromma. Flyttstädningen är en väldigt viktig del av flyttprocessen. Det är ingen som tycker att det är kul att flytta in i en lägenhet som är smutsig och bär spår från den tidigare hyresgästen. De flesta fastighetsbolag har dessutom egna checklistor på hur lägenheten bör se ut när den överlämnas. Det är denna som dom kommer att utgå ifrån när inspektionen görs av fastighetsägaren.

Grundlig flyttstädning

Flyttstädningen innebär en omfattande rengöring som täcker allt från golv till tak och allt däremellan. Vår flyttstädning är noggrann och vårt mål är självfallet att både du, fastighetsägaren och den nya hyresgästen ska bli nöjda med vår städning. Vi erbjuder därför nöjdhetsgaranti där vi går in och åtgärdar eventuella anmärkningar på städningen. Att anlita oss sparar tid, energi och säkerställer att din tidigare bostad lämnas i utmärkt skick. Kontakta oss för att boka din flyttstädning i Bromma och njut av en bekymmersfri flytt

Flyttfirma i Nacka, Södermalm, Bromma och Farsta

Vad ingår i vår flyttstädning?

Vi genomför en grundlig städning av kök, badrum, vardagsrum, sovrum och övriga ytor.

Flyttstädning av köket

Köket är en av de platserna i hemmet som blir allra smutsigast. När vi flyttstädar köket börjar vi med spisens ovansida, sidor samt kakelväggarna runtom spisen. Därefter rengör vi ugnen, spisfläkten samt tillhörande plåtar och galler. Vi tvättar diskbänk, vask, vattenblandare och kakelväggar. Diskmaskin rengöres utvändigt och samtliga skåp torkas in-och utvändigt. Om du drar ut spisen, samt kyl och frys, innan vi kommer så rengör vi även sidor, golvet och väggen. För att vi ska kunna rengöra inuti kyl och frys behöver du avfrosta dem innan vi kommer.

Flyttstädning av badrum

Vår badrumsstädning inkluderar noggrann rengöring och avkalkning av toaletten samt avtorkning av alla rör. Vi ser till att duschen eller badkaret blir skinande rent, dessutom utför vi en skonsam avkalkning av kaklet i duschutrymmet. Vi tar hand om väggarna genom att torka dem för att avlägsna eventuell fukt och smuts. Detsamma gäller för golvet som skuras noggrant. Vi rensar golvbrunnen för att säkerställa att avloppet fungerar som det ska. Vi tar även hand om avtorkning av badrumsskåp, speglar och ventiler, samt rengöring av tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum, sovrum och övriga ytor

När det kommer till städningen i övriga lägenheten/huset tar vi hand om alla dina fönster, inklusive persienner och mellan glasen. Vi torkar av elementen, golven, innerdörrarna, skåp och garderober inuti, utanpå samt på ovansidan. Dessutom fokuserar vi på detaljer så som ytor kring eluttag, strömbrytare, lampor och golvlister.

Att tänka på innan flyttstädning

Se till att planera i förväg och boka din flyttstädning i god tid. Kontakta oss gärna om du har några frågor kring din bokning. Eventuell avbokning måste ske senast 1 dag innan uppdragets fastställda datum. Se till att du tömt ut alla dina ägodelar innan städningen påbörjas för att underlätta arbetet.

Boka flyttstädning i Bromma med omnejd

Vi erbjuder flyttstädningstjänster i hela Bromma med omnejd. Du gör din bokning genom att ringa oss på 070 – 467 63 30, maila oss på eller fyll i kontaktformuläret så tar vi kontakt med dig.

Ta hjälp med din flyttstädning i Bromma

Det finns många fördelar med att ta hjälp med flyttstädning vid en flytt. En flyttstädning är tidskrävande och tar mycket energi. Genom att få professionell hjälp kan du fokusera på andra aspekter av flytten, som packning och organisering. Att flytta är vanligtvis en stressig process. När du tar hjälp av oss med städningen vid en flytt så slipper du oroa dig för om att ha tid för städning av hela bostaden samt så kan du vara trygg med att städningen blir godkänd. Tveka inte att kontakta oss för hjälp med flyttstädning i Bromma!

Ta hjälp med din flyttstädning i Bromma

Det finns många fördelar med att ta hjälp med flyttstädning vid en flytt. En flyttstädning är tidskrävande och tar mycket energi. Genom att få professionell hjälp kan du fokusera på andra aspekter av flytten, som packning och organisering. Att flytta är vanligtvis en stressig process. När du tar hjälp av oss med städningen vid en flytt så slipper du oroa dig för om att ha tid för städning av hela bostaden samt så kan du vara trygg med att städningen blir godkänd. 

Tveka inte att kontakta oss för hjälp med flyttstädning i Bromma!