Flyttstädning i Farsta

Milka Städ & Flytt AB har under 30 år erbjudit professionell flyttstädning till både företag och privatpersoner i Farsta. Vi ser till att din bostad är ren och fräsch när du lämnar över nycklarna till de nya hyresgästerna. Oavsett om du har en liten lägenhet, ett stort hus eller en kontorslokal som behöver flyttstädas, så finns vi till ditt förfogande.

Vår flyttstädning omfattar grundlig rengöring av allt mellan golv och tak. Vårt mål är tydligt – att du, fastighetsägaren och den nya hyresgästen ska vara nöjda med vår service. Vi strävar efter att lämna din tidigare bostad i utmärkt skick, vilket sparar både tid och energi för alla inblandade. Vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti.

Flyttstädning i Nacka, Södermalm, Bromma och Farsta

Vad Inkluderas i vår flyttstädning?

Vi gör en grundlig städning av kök, badrum, vardagsrum, sovrum och övriga ytor i din bostad.

Flyttstädning av köket

Köket är ofta den smutsigaste platsen i hemmet. Vår köksstädning inkluderar rengöring av spis, ugn, diskbänk, vask, samt alla skåp och vitvaror. Vi är noggranna och ser till att även svåråtkomliga områden blir skinande rena. Se till att dra ut vitvaror och spis innan vi kommer så att vi kommer åt att rengöra bakom dessa.

Flyttstädning av badrum

Vi rengör toaletten, duschen eller badkaret noggrant samt avlägsnar avlagringar på kaklet. Golvet skuras och alla ytor torkas för att avlägsna smuts och fukt. Vi tar hand om även minsta detalj för att lämna badrummet i perfekt skick.

Vardagsrum, sovrum och övriga ytor

Här utför vi en helhetsrengöring som inkluderar fönster, persienner, element, golv, innerdörrar, skåp och garderober. Vi sätter fokus på detaljer för att säkerställa att hela bostaden är skinande ren vid överlämnandet.

Förberedelser Inför flyttstädning

För att underlätta vårt arbete ber vi dig planera i förväg. Se till att alla dina ägodelar är borttagna innan städningen påbörjas. Se till att avfrosta kyl och frys innan vi kommer så att vi kan rengöra dessa invändigt. Vi utför rensning av golvbrunnarna i badrum, dusch och tvättstuga, dock ingår ej rensning av vattenlås i badrum, duschutrymmen och kök. Vill man att detta ska utföras så tillkommer en kostnad. Du kan avboka städningen senast 1 dag innan det fastställda datumet.

Boka din flyttstädning i Farsta idag

Vi erbjuder flyttstädningstjänster i hela Farsta med omnejd. Kontakta oss på 070 – 467 63 30 eller maila oss på för att boka din flyttstädning. Gör din flytt till en trevlig upplevelse med vårt team av professionella städare.