Flyttstädning på Södermalm

Vi har sedan 1999 hjälpt kunder med flyttstädning på Södermalm och i övriga Stockholm. Oavsett om du som privatperson eller företag ska flytta så erbjuder vi professionell städning med 100% nöjdhetsgaranti. Nöjdhetsgaranti innebär att vi åtgärdar missar i städningen om det skulle uppstå något, detta gör vi inom rimlig tid.

Mila Städ & Flytts flyttstädning innefattar en grundlig rengöring från golv till tak. Vi ser till att den nya hyresgästen eller fastighetsägaren tar över en ren och fräsch bostad. Vi flyttstädar åt dig så att du kan lägga din tid och energi på annat!

Hemstädning i Bromma, Nacka, Farsta och på Södermalm

Detta ingår i vår flyttstädning

När vi städar inför en flytt ser vi till att göra en djuprengörande städning av samtliga rum i bostaden, läs mer om vad som ingår här. 

Flyttstädning av köket

Köket är vanligtvis det rummet i hemmet som blir smutsigast. Vi ser till att städa alla skåp in- och utvändigt. Vi rengör diskmaskin, spis, ugn, vask, diskbänk och andra vitvaror. På förhand kan du dra ut de vitvaror du vill att vi ska rengöra bakom, vi ser även till att komma åt svåråtkomliga områden. 

Flyttstädning av badrum

Vi städar badrummets toalett, dusch eller badkar noggrant och ser till att ta bort avlagringar som kan finnas på kaklet. Vi tar bort smuts och fukt genom att torka av alla ytor samt skurar golvet. Vi rengör även utsidan av tvättmaskinen och torktumlaren samt putsar speglar. 

Sovrum, vardagsrum och andra ytor

Vi utför även en grundläggande rengöring där vi dammsuger och våttorkar alla golv. Vi dammar av och rengör ytor som golvlist, strömbrytare och lampor. Fönsterna putsas, persienner rengörs och vi torkar av elementen samt innerdörrar. Allt för att bostaden ska vara skinande ren från topp till tå när den överlämnas!

Att förbereda inför en flyttstädning

Inför en städning finns det vissa saker som behöver förberedas. Bostaden ska tömmas på ägodelar och möbler innan städningen påbörjas. Frosta även av din kyl och frys så att vi kan städa dessa invändigt och dra ut de vitvaror du vill att vi ska städa bakom. Försök att vara ute i god tid med planeringen av flyttstädning. En eventuell avbokning kan göras senast en dag innan datumet för flyttstädning. 

Boka tid för flyttstädning på Södermalm

Våra erfarna städare hjälper dig med en trygg och smidig städning så att du kan fokusera på ditt nya boende. Varmt välkommen att boka tid för flyttstädning på Södermalm med omnejd. Maila eller ring 070 – 467 63 30. Välkommen till oss på Milka Städ & Flytt!