Hemstädning i Farsta

Våra fullspäckade scheman och hektiska livsstil lämnar lite tid över för hushållssysslor. Det är där vi kommer in. Vi på Milka Städ & Flytt AB har hjälpt våra kunder i Farsta med omnejd att hålla sina hem skinande rena i över 30 år.

När du anlitar oss, köper du inte bara en städtjänst – du investerar i en lugnare vardag med mer tid över till roliga saker. Vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att städa hemmet noggrant och effektivt. Vi skräddarsyr våra städtjänster för att möta dina specifika behov och preferenser. Hur ofta och när vi kommer är upp till dig. Tillsammans kommer vi fram till ett städschema som passar dig.

Flyttfirma, hemstädning och flyttstädning

Fördelar med att anlita oss

  • Hos oss behöver du inte tänka på bindningstider eller tillkommande kostnader vid avbokningar.
  • Vår personal talar svenska.
  • Du kommer ha samma städare varje gång
  • Vi är certifierade enligt ISO 14001 för miljö och ISO 9001 för kvalitet.
  • Vårt team består av erfarna professionella med kunskap kring de bästa städteknikerna
  • Vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina specifika behov och önskemål.
  • Vi använder miljövänliga och allergivänliga rengöringsprodukter för en säker och hållbar städning.

Vad ingår i vår hemstädning?

Vi ser till att varje rum i ditt hem är rent och fräscht. Vi börjar med att torka av strömbrytare och dörrhandtag som ofta blir väldigt smutsiga. Tavlor dammas av och fönsterbrädor får en ordentlig rengöring. Därefter dammar vi av alla fria ytor på möblerna och ser till att golven dammsugs och våttorkas.

I köket rengör vi skåpdörrar och diskbänken noggrant. Arbetsbänken avtorkas för att säkerställa en ren matlagningsyta. Kyl- och frysdörrar rengörs för att undvika oönskad lukt och hålla allt fräscht. Spisen och mikrovågsugnen avtorkas både invändigt och utvändigt. Slutligen dammsuger och våttorkar vi golvet.

I badrummet börjar vi med att putsa alla speglar. Därefter rengörs badkar och dusch noggrant för att eliminera eventuell smuts och kalkavlagringar. Vi städar handfat, toalett, vattenblandare samt kaklet ovanför handfatet. Slutligen dammsuger och svabbar vi golvet.

Boka din hemstädning i Farsta

Är du redo att njuta av ett rent hem utan krångel? Vi hjälper dig i Farsta med omnejd. Har du några frågor eller vill boka tid. Tveka inte att kontakta oss genom att maila eller ringa 070 – 467 63 30. Välkomna!